Canon_35mm_Macro

 

Canon heeft een nieuwe Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM lens aangekondigd. Deze lens heeft aan de voorkant een speciale led flitser ingebouwd waardoor je het onderwerp ook van heel dichtbij kunt belichten.

 

Ingebouwde regelbare en eenvoudig te gebruiken verlichting

Door de Macro Lite led lamp die is ingebouwd aan het einde van de lens, kun je de fijne details van je onderwerp perfect belichten. De Macro lite bestaat uit een linker en rechter deel(led) die je onafhankelijk van elkaar kunt aan of uit kan zetten. Belichten kan dus met één of met beide leds.

Canon_35mm_Macro

 

Specificaties van de lens

De Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM lens weegt 190 gram, is 55,8 mm lang en heeft een diameter van 69,2 mm. Het maximale diafragma is 2.8, de maximale vergroting 1x en heeft een minimale werkafstand van 3cm! Naast macrofotografie geeft Canon ook aan dat deze lens erg geschikt is voor portretten, straatfotografie en voor het filmen met je DSLR.

 
De adviesprijs die Canon geeft aan zijn nieuwe macro lens is 439,99 euro. De verwachting is dat de lens eind mei 2017 leverbaar is.

Wil je meer informatie over deze lens, kijk dan op de website van Canon.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2019 Foto27. All rights reserved. 

CONTACT ONS

Heb je een vraag of opmerking? Stuur een bericht en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie terug!

Wordt verstuurd

Schrijf je in!

 


 

Iedereen kan leren fotograferen!

Zeker met de tips & tools, inspiratie ideeën en workshops van Foto27. Dus schrijf je in voor de gratis updates en blijf op de hoogte!

Gratis e-book

(Je email adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en zeker niet verstrekt aan derden)

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?