DISCLAIMER.


Aansprakelijkheid

Als maker van deze site ben ik aansprakelijk en verantwoordelijk voor wat er allemaal op staat. Ik probeer alles zo zuiver en echt mogelijk te houden. Voor mijzelf en voor alle bezoekers. De tips, tools en inspiratie artikelen zijn manieren om het voor jou als fotograaf makkelijker te maken. Mocht iets niet lukken of verkeerd uitpakken, dan kan ik hier nooit aansprakelijk voor worden gesteld. Wil het niet lukken met een tip, tool of inspiratie artikel dan mag je natuurlijk altijd een reactie geven onder aan het artikel of contact met me zoeken via het contactformulier.

Reacties

Het geven van een reactie op een artikel is vrij voor iedereen die daarbij zijn of haar echte naam en e-mailadres opgeeft. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd, wel wordt het samen met je IP-adres opgeslagen. Dit gebeurt om bij eventueel misbruik een e-mailadres of IP-adres te kunnen blokkeren. Ik behoud mij het recht om een reactie (zonder opgave van reden) te verwijderen. Dit zal ook gebeuren als de reactie spam bevat, racistisch/aanstootgevende is of anoniem geplaatst wordt.

In een reactie mogen beperkt links worden geplaatst naar een eigen portfolio. Andere niet relevante, concurrerende webite of webshop links worden verwijderd.

Affiliate- en referallinks

Ik maak op deze website gebruik van affiliate- en referallinks. Dat zijn links naar bijvoorbeeld Adobe of Bol.com. Wanneer iemand via zo’n link een product of abonnement koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Het kopen via een link vanaf deze website kost jou als klant niets extra! Ook plaats ik alleen affiliate- en referallinks naar producten en bedrijven waarvan ik vind dat ze goed product hebben. Mocht ik in een artikel een affiliate- of referallink gebruiken, dan zal ik dat altijd vermelden.

Reviewen

Het kan ook voorkomen dat ik een review schrijf over een product. Hiervoor wordt ik niet betaald maar het kan wel zijn dat ik een product in bruikleen of gratis krijg, zoals bijvoorbeeld de review over het fotoboek van Saal. Bij het schrijven van een review ben ik eerlijk en vertel ik wat ik ervan vindt. Dit hoeft dus niet altijd positief te zijn en ook niet voor iedereen hetzelfde. Als iets goed is zal ik het vertellen, maar als ik iets niet goed vind doe ik dat ook. Ik schrijf de reviews altijd zelf en zal nooit een aangeleverde review of tekst hiervoor gebruiken.

Facebook acties

Winacties op Facebook worden uitgeschreven door Foto27. Op de winacties zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing:

 • Deelname aan de actie is gratis. Deelname vind plaats wanneer je de op facebook vermelde handeling hebt uitgevoerd, deze vind je in de beschrijving van de winactie. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 • Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie
 • Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 • De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 • Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 • De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 • Foto27 kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 • Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Foto 27.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

©2020 Foto27. All rights reserved. 

CONTACT ONS

Heb je een vraag of opmerking? Stuur een bericht en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie terug!

Wordt verstuurd

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?