FAQ.


Elke workshop heeft een maximaal aantal beschikbare plaatsen. Dit is bewust zodat we de kwaliteit en aandacht voor iedereen kunnen garanderen. Bij elke workshop kun je een datum selecteren. Je krijgt dan meteen te zien hoeveel plaatsen er nog voor die datum beschikbaar zijn.

Aan het einde van het reserveringsproces kun je kiezen voor een iDeal betaling of een bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat bij een bankoverschrijving het enkele werkdagen duurt voordat het geld bij ons op de rekening staat en de boeking definitief is.

Leuk!

Als je nog geen account had bij Foto27, dan krijg je zo een mail met je account gegevens. Heb je middels iDeal betaald en de betaling is geslaagd, dan krijg je nog een email met bevestiging en de factuur in de bijlage. Betaal je via een bankoverschrijving, dan ontvang je de bevestiging en factuur zodra het geld bij ons op de rekening staat.  Afhankelijk van de bank, kan dit enkele werkdagen duren.

Je ontvangt zo meteen ook een mail met meer informatie over de gekozen workshop, zoals precies locatie, wat je mee moet nemen, wat je mee kunt nemen en welk nummer je moet bellen als er iets is.

Daarna zien we elkaar tijdens de workshop en heb je in de tussentijd vragen, dan kun je gewoon contact opnemen.

Jazeker kan dat! In princiepen kan je voor net zoveel mensen reserveren als je zou willen/ als dat er workshop plaatsen beschikbaar zijn. Echter wordt er alleen een account en lidmaatschap van de Online Academy aangemaakt voor diegene die reserveert. De andere mensen kunnen even contact opnemen en refereren aan het factuurnummer van de reservering.

Mocht je met een groep van meer dan 4 personen een workshop willen doen, maar niet op de beschikbare data? Neem dan ook even contact op, dan gaan we kijken of we maatwerk kunnen leveren.

  • Ik probeer altijd zo goed mogelijk in een inschatting van het weer, maar als het te slecht weer is, zal de workshop worden verplaatst.
  • Dan gaan we samen kijken naar een oplossing.
  • Nee dat is niet mogelijk, de workshops zijn alleen voor cursisten.

Je kan op twee manieren lid worden van de Online Academy:

  1. Door het afsluiten van een maand abonnement (maandelijks opzegbaar!).
  2. Als je een workshop hebt gevolgd bij Foto27 krijg je gratis een jaar toegang.

Je kunt rechts bovenaan onze website inloggen. Klik op inloggen en erverschijnt een popup scherm. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op de knop Login.

Bij het aanmelden voor een workshop is er een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt. Je account gegevens zijn ook per email als bevestiging naar je verstuurd.

Indien je de gebruikersnaam en/of het wachtwoord vergeten bent kun je via het inlog scherm een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt dan een email met je gebruikersnaam en een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Nee! Heeft u een abonnement (Online Academy of e-Learning) afgesloten bij Foto27 dan wordt elke maand het verschuldigde bedrag afschreven tot het moment dat u opzegt. Elk abonnementen is per maand opzegbaar.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elke 10e van de maand wordt deze bekend gemaakt.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

©2020 Foto27. All rights reserved. 

CONTACT ONS

Heb je een vraag of opmerking? Stuur een bericht en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie terug!

Wordt verstuurd

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?