Screen dump foto27

Foto27 als instructeur

Foto27 gooit het over een andere boeg. Niet alleen het uiterlijk van de website is anders, nee ook het hele concept.
Natuurlijk blijf ik, Frank, nog steeds fotograaf en dus ook fotograferen. Maar wat ik nog veel leuker vind om te doen, is mijn passie te delen met iedereen die daar voor openstaat. (als je je afvraagt waarom de titel Foto27 als instructeur is? Lees dan even het stukje over Frank)

Hoe ga ik dat doen?

Ik bood via de oude site al workshops aan, maar met de nieuwe site draait het allemaal om kennis delen. Heel veel gratis tips, tools, inspiratie, ideeën en het aanbod workshop dat steeds groter zal worden. Ook een nieuw soort workshop zal tot leven komen, een belevenis workshop. Een workshop die niet speciaal is gericht op het vergroten van de kennis, maar op het beleven van een ander soort fotografie. Een goed voorbeeld van een belevenis workshop is de Workshop Fire Painting. Wellicht op fotografisch gebied niet het meest moeilijke, (verkijk je er niet op!) maar vind maar eens een locatie waar je veilig en vrij met vuur kan spelen. En misschien vraag je je af, hoe begin je aan zoiets? Om, bijvoorbeeld fire painting, toch een keer veilig te kunnen beleven, biedt ik dit soort workshops aan. Elk niveau kan meedoen, ik vertel en laat je van A tot Z zien hoe je deze projecten aan kan vliegen. Foto27 als instructeur 😉

Wat nog meer?

Toekomst plannen zijn er genoeg! Zo wil ik een workshop Adobe Lightroom gaan ontwikkelen. Hier heb ik al best wel veel ideeën over maar nog niks concreet. Ook een workshop in Adobe Photoshop behoort tot de mogelijkheden van de toekomst. Of dit online of offline workshops gaan worden weet ik nog niet, misschien wel een combinatie van allebei.(Foto27 als instructeur 😉 ) Online heeft zo ze voor- en nadelen en dat heeft offline ook.
Ook lijkt me het super om met andere fotografen in contact te komen tijdens een PhotoWalk of te wel een foto wandeling. Het organiseren zal best wat tijd kosten dus de eerste PhotoWalk zal nog even op zich laten wachten, maar ook over dit concept zijn al aardig wat ideeën.

Bestaande concepten verder uitbouwen

Als je nu naar de nieuwe site kijkt zie je onder andere de mogelijkheid tot het aanmelden voor de nieuwsbrief. Nu nog zonder, maar binnenkort zal ik je een Ebook sturen met 10 tips die je fotografie gaan verbeteren. Dit Ebook ontvang je na aanmelding voor de nieuwsbrief als bedankje voor je interesse in Foto27 en om je alvast verder te helpen. En om je nog verder te helpen gaan er veel meer tips, tools en inspiratie ideeën op site en in de nieuwsbrief komen. Ik ga er voor zorgen dat aanmelden ook echt de moeite waard is en blijft!

Ik ga niet alles vertellen

Onder het mom van “wat in het vat zit verzuurd niet”, ga ik niet alles vertellen. Reken er maar op dat er nog meer dingen op stapel staan op het gebied van fotografie, dslr en fotobewerking.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2019 Foto27. All rights reserved. 

CONTACT ONS

Heb je een vraag of opmerking? Stuur een bericht en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie terug!

Wordt verstuurd

Schrijf je in!

 


 

Iedereen kan leren fotograferen!

Zeker met de tips & tools, inspiratie ideeën en workshops van Foto27. Dus schrijf je in voor de gratis updates en blijf op de hoogte!

Gratis e-book

(Je email adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en zeker niet verstrekt aan derden)

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?