Spaarvarken als waardevolle tip

Het is geen grapje

Het klinkt misschien als een grap, maar de meest waardevolle tip die ik je kan geven is je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Op deze manier hoef je niet de hele site door te spitten en ook niet constant in de gaten te houden! Je denkt nu waarschijnlijk hij wil gewoon een hoop bezoekers en mensen die zich inschrijven voor zijn nieuwsbrief, natuurlijk wil ik dat! Maar dat is niet de bedoeling van deze tip. Het is mijn bedoeling om bezoekers enthousiast te maken voor wat er hier allemaal staat, om bezoekers te voorzien van leuke tips & tools en om bezoekers inspiratie te geven om zelf aan de slag te gaan.

Gratis

En het mooiste van dit alles is, dat het ook nog eens allemaal gratis is. En de workshops dan? Nee die niet, ook ik zal mijn brood moeten verdienen op een manier. Maar alle andere informatie hier op de site is gratis en voor iedereen toegankelijk. Het inschrijven voor de nieuwsbrief kost je geen cent alleen een paar minuten tijd. Ook als er winacties zijn zul je nooit gevraagd worden om iets te betalen, hoogstens aan te geven dat je mee wilt doen.

Kennis delen

Misschien vraag je je nu af waarom ik dit dan eigenlijk doe? Want ik verdien aan de site toch eigenlijk niks? Klopt (op de affiliatie linkjes na) helemaal. Ik heb gemerkt, terwijl ik dat nooit verwacht had vroeger, dat ik het super vind om mijn kennis te kunnen delen met anderen. Zeker als het om iets gaat waar ik zelf helemaal enthousiast van wordt. En van fotografie en fotobewerking wordt ik zeker enthousiast! Ook tijdens het geven van workshops merk ik dat zodra de cursisten enthousiast worden, ik dat nog veel meer wordt. Het is gewoon leuk om andere te voorzien van informatie en te helpen met problemen waar zij tegen aan lopen.

Wat je kunt verwachten

Als je deze site al een heel eind doorgelezen hebt weet je al een beetje wat je kan verwachten. Je ziet dat er Tips & Tools staan (zoals deze), maar dat je ook bronnen van inspiratie kan vinden. Daarnaast is de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft en niet elke dag/week/maand hoeft te checken of er al weer nieuwe dingen online staan. Je kan je ook inschrijven voor workshops. Niet alleen voor beginners, maar ook gewoon voor de beleving zoals de workshop Light Painting. Een workshop voor iedereen van elk niveau, puur om eens met ledjes, lichtjes en fotografie te spelen. Verder zitten er nog heel veel andere zaken in het vat, maar op dit moment is dit de meest waardevolle tip die ik je kan geven 😉

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2019 Foto27. All rights reserved. 

CONTACT ONS

Heb je een vraag of opmerking? Stuur een bericht en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie terug!

Wordt verstuurd

Schrijf je in!

 


 

Iedereen kan leren fotograferen!

Zeker met de tips & tools, inspiratie ideeën en workshops van Foto27. Dus schrijf je in voor de gratis updates en blijf op de hoogte!

Gratis e-book

(Je email adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en zeker niet verstrekt aan derden)

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?