NATURE TALKS PHOTO FESTIVAL OP FOTO27

Nature Talks Photo Festival

Dit jaar word alweer de derde editie van het Nature Talks festival gehouden op Zaterdag 10 & Zondag 11 november 2018 in Ede,Reehorst. Laat je inspireren door verschillende fotografen uit binnen en buitenland.

Ontmoet Sprekers zoals :Theo Bosboom (NL), Andy Rouse (UK), Leon Baas (NL), Peter Cairns (UK), Heike Odermatt (NL/DE) Mario Suárez (SP), Erik Joosten (NL), Staffan Widstrand (SE), Sven Zacek (EST), Judith Borremans (NL), Jan Vermeer (NL) en Alexander Koenders (NL).

Nature Talks bied verschillende programma’s aan zoals het hoofd en basis programma. De hoogte punten van het hoofdprogramma zijn prachtige inspirerende lezingen door (inter)nationale top natuurfotografen met waardevolle tips, kijkjes behind the scenes en praktische informatie. Ook is er een mogelijkheid voor exclusieve Meet & Greets met sprekers van het hoofd en basisprogramma.

Nature Talks 2018 op Foto27

Het basisprogramma bevat productdemonstraties van de nieuwste snufjes, natuurclub presentaties, en veel educatieve lezingen van Nederlandse en Belgische fotografen. Met een ‘basisticket’ voor zaterdag 10 november of zondag 11 november krijg je toegang tot alle activiteiten die er zijn op Nature Talks, behalve het hoofdprogramma in de grote Schouwburgzaal, de masterclasses, het diner en de meet and greets.

Geen zin in films of lezingen, Maar toch interesse naar nieuwe producten? Bezoek dan de grote fotobeurs, ontdek de nieuwste camera’s en snufjes en profiteer van de beursaanbiedingen. Of bezoek de toffe foto-expositie van de Nature Photographer of the Year competitie.

Kort om een bomvol programma voor een dagje of weekend uit!

(Ontvang 10% korting op de tickets door deze code te gebruiken: Foto27-talks2018)

2 Reacties
  1. Frenk 8 maanden geleden

    Leuk! Dit kende ik nog niet. Bedankt voor de tip.

    • Frank 7 maanden geleden

      Graag gedaan hoor! Heb je de kortingscode ook gezien? En ik zou Facebook/ Instagram even in de gaten houden 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2019 Foto27. All rights reserved. 

CONTACT ONS

Heb je een vraag of opmerking? Stuur een bericht en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie terug!

Wordt verstuurd

Schrijf je in!

 


 

Iedereen kan leren fotograferen!

Zeker met de tips & tools, inspiratie ideeën en workshops van Foto27. Dus schrijf je in voor de gratis updates en blijf op de hoogte!

Gratis e-book

(Je email adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en zeker niet verstrekt aan derden)

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?