woensdag 28 september 2022

Workshops & Webshop

Nieuwe website Foto27

Alsof 2020 nog geen raar jaar genoeg is, gooit Foto27 ook nog eens even heel de website overhoop. Sterker nog, niet alleen de website maar ook de focus van de website. 

Waarbij de oude website het grootste doel had om informatie te geven over de workshops van Foto27, is deze nieuwe website helemaal gericht op het delen van kennis en informatie over fotografie en alles daarom heen.

Regelmatig zullen er nieuwe blog post komen met tips, trucs en informatie en dat kost natuurlijk het nodige werk. Daarom heb ik de samenwerking opgezocht met Martijn van Sabben. Martijn ken je wellicht al als moderator van de Facebook groep “Fotograferen doen we zo”, maar zal dus nu ook hier actief worden en regelmatig een blog post schrijven. De eerste blog posts zijn al geschreven en staan klaar om online te gaan.

Natuurlijk komt er ook een plaats voor de workshops, maar dat zal niet meer op de hoofdsite zijn. Boven aan de nieuwe website vind je wel een knopje Workshops & Webshop, maar deze is nog niet actief. Naast workshops gaan we ook kijken naar andere fotografie events die we kunnen aanbieden en/of organiseren. Maar dit is allemaal nog toekomst muziek.

Het kan zijn dat je hier en daar nog informatie mist of links vind die het nog niet doen, we zijn namelijk nog druk bezig met de hele website. Op de achtergrond waren we hier al langer mee bezig maar door een vervelende error op de oude site hebben we besloten om nu gewoon al “live” te gaan en de rest van de aanpassingen hier te doen.

Onder het motto: Gewoon doen en de rest zien we later wel, heel veel leesplezier gewenst op deze nieuwe bron van fotografie informatie.

Frank & Martijn.

- Sponsored -
Frank Annoteehttps://www.frankannotee.nl/
Fotograaf, Youtuber, Entrepreneur & Foto Instructeur die overgestapt is van Nikon naar Sony :-) Passie voor het delen van kennis en het inspireren van anderen.

Ook interessant om te bekijken

- Sponsored -

Laatste blogs

- Sponsored -