Privéles iets voor jou?

Je bent met fotografie bezig maar loopt tegen een probleem aan of wilt meer van een specifiek onderwerp weten?  Je wilt leren werken met Photoshop of Lightroom? Dan is een privéles echt iets voor jou!

De privélessen die ik (Frank) geef zijn helemaal op jou vragen gericht, dit houd in dat hiervoor geen ebook of handleiding bestaat. Maar wat ik wel doe, is je aan de hand meenemen en je precies laten zien en zelf laten ervaren wat ik zou doen bij jou shoot idee.

Dit houd ook in dat ik dus ook “al” mijn spullen meeneem en jij hier gebruik van kunt maken en ervaren hoe een bepaalde soort lens, body of flitser werkt. Natuurlijk doen we dit ook met jou spullen zodat je in de toekomst hier ook verder mee kunt. Daar waar nodig kan ik je advies geven over het aanschaffen van extra materiaal.

 

Hoe werkt privéles?

Nu zul je misschien afvragen hoeveel tijd je dan kwijt bent? Dan doe ik ook… alles is natuurlijk afhankelijk van wat je allemaal wilt leren en je voorkennis.

Je vult de gegevens hiernaast in en je probeert zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat je zou willen leren en welk niveau je nu al bezit. Met deze gegeven probeer ik een inschatting te maken van de tijd die we kwijt zijn om jou doel te behalen.

Ik maak een offerte en stuur die naar je toe. Ben je het er mee eens, dan plannen we een afspraak en stuur ik je ook een factuur voor de uren in de offerte. Blijkt het nu zo te zijn dat we tijd te kort komen of over hebben, dan kun je of tijd bijboeken of geld terug gestort krijgen (per half uur).

©2020 Foto27. All rights reserved. 

CONTACT ONS

Heb je een vraag of opmerking? Stuur een bericht en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie terug!

Wordt verstuurd

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?