woensdag 19 juni 2024

Workshops & Webshop

Sneeuw In Nederland

Sneeuw In Nederland – Creatieve POV Avondfotografie & Straatfotografie

Sneeuw in Nederland… en dan ook nog eens heel veel, het blijft iets bijzonders. Het leek me daarom leuk om weer eens een actioncam om te doen en er in de avond op uit gaan om wat avond en straatfotografie beelden te maken.

De actioncam zat niet optimaal het is lastig voor jou als kijker om precies te zien dat ik doe, hier zal ik dus meer aandacht aan gaan besteden. De Nikon D850 viel me tegen in de zin van focussen en het gebruik van de scherpstelpunten. Het kan zijn dat dit komt doordat ik gebruik maakte van de liveview om te fotograferen.

- Sponsored -
Frank Annotee
Frank Annoteehttps://www.frankannotee.nl/
Fotograaf, Youtuber, Entrepreneur & Foto Instructeur die overgestapt is van Nikon naar Sony :-) Passie voor het delen van kennis en het inspireren van anderen.

Ook interessant om te bekijken

- Sponsored -

Laatste blogs

- Sponsored -