Vakantie Blog van Foto27

 
Heb jij al zin in de zomervakantie? Volgende maand is het zo ver! Of je nu met de auto, boot of het vliegtuig gaat, als fotograaf neem je natuurlijk je camera mee. Maar ben je wel goed voorbereid? Neem je niet te veel of te weinig mee? Wat ga je eigenlijk fotograferen? Om je te helpen met het beantwoorden van dit soort vragen verschijnt er elke week in juni een Vakantieblog.
 

Foto inspiratie

Eindelijk is het dan zover, de vakantie is in zicht en je hebt alle voorbereidingen wel zo`n beetje gedaan. Dan blijft er nog maar 1 vraag over… Wat ga ik eigenlijk fotograferen op vakantie? Daar gaat deze laatste blog over, jou inspiratie geven als je even niet meer weet wat je moet fotograferen of als je gewoon zin hebt om iets nieuws uit te proberen.
 

#1 Reisverslag

Maak een reisverslag in beeld. Alles wat je tijdens de vakantie doet en leuk, belangrijk of interessant genoeg vind om uit eindelijk te delen met andere zet je op de foto. Toeristische trekpleisters, gezinsuitjes, onderweg, alles past hier in. Maak liever te veel dan te weinig foto`s want ze niet gebruiken kan altijd.
 

#2 Thema

Fotograferen in een thema kan heel leuk zijn (kijk maar naar de Foto Challenge elke maand 😉 ). Dat kun je natuurlijk ook prima toepassen tijdens je vakantie. Denk bijvoorbeeld aan allerlei soorten eten (of elke avond maaltijd) op de foto zetten, of huisnummers, bepaalde type auto`s die in het land veel voorkomen, straatnaamborden, kleuren of ander specifieke kenmerken in een bepaald thema. Je zult zien, zodra je er naar opzoek gaat, je er ook steeds meer gaat zien.
 

#3 Selfies

Als fotograaf sta je veel van de tijd achter je camera, misschien is het dan nu een keer leuk om zelf ook op beeld te verschijnen. Je hele reis door selfies maken . Dit idee is perfect te combineren met het reisverslag!
 

#4 Landschappen

Vaak gaan we naar een bepaald land op vakantie voor de natuur. Dus wat is dan mooier om een beeld van die prachtige natuur mee terug naar huis te nemen?! Ga opzoek naar de mooiste vergezichten, de heerlijkste stranden of de groenste bossen. Laat er een grote afdruk van maken bij thuiskomst dan kun je weer heerlijk genieten van al dat moois.
 

#5 Geniet en Ontspan

Heb jij nog meer inspirerende ideeën dan hoor ik ze natuurlijk ook graag! Deel ze hieronder als commentaar of plaats ze op de Foto27 Facebook.

Of je nu liever bakkend op het strand ligt, actief in de bergen aan het klimmen bent of alles wat los en vast zit fotografeert, het belangrijkste blijft toch dat je moet genieten en lekker ontspannen tijdens de vakantie.

Ik wil iedereen dan ook een hele fijne en goede vakantie toewensen en zie, hoor of lees graag hoe jullie het hebben gehad!
 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT ONS

Heb je een vraag of opmerking? Stuur een bericht en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie terug!

Wordt verstuurd

©2019 Foto27. All rights reserved. 

Schrijf je in!

 


 

Iedereen kan leren fotograferen!

Zeker met de tips & tools, inspiratie ideeën en workshops van Foto27. Dus schrijf je in voor de gratis updates en blijf op de hoogte!

Gratis e-book

(Je email adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en zeker niet verstrekt aan derden)

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?